Jason og jeg : En kærlighedshistorie om bøsser i pubertetenjasonandmedanishcover

Jason, der er tretten år og biseksuel, forelsker sig til op over begge ører i den 12-årige Max, som er den nye og aldeles bedårende dejlige dreng i nabolaget. Hvad sker der, når Max overnatter hos Jason?

Jason og mig: En kærlighedshistorie om bøsser i puberteten er forfatterens første bøsseromance. For at læse mere om forfatteren gå til www.maxwellcarlsen.com.

Bol.com

Amazon.nl

Amazon.co.uk

Amazon.comDOWNLOAD GRATIS E-BOG


Jason og jeg
En kærlighedshistorie om bøsser i puberteten


Maxwell CarlsenCopyright 2018 Maxwell Carlsen
Forsidebillede: michaeljung/Bigstock.com
Kapitel 1


Lørdag, juli 1983

Nuttet. Virkelig nuttet. Jason var i den syvende himmel. Han mærkede sit hjerte hamre og dunke af kærlighed. Han havde aldrig før følt sådan for nogen. Max var 12 år og et år yngre end Jason — og fuldstændig bedårende.

Han var netop flyttet til nabolaget og boede nu lidt længere nede ad vejen. De var mødtes første gang på cykler på en lukket vej for et par dage siden. For Jason var det kærlighed ved første blik. Jason og Max hyggesnakkede bag et skur i skyggen af et stort eukalyptustræ. Lys reflekterede fra poolens vand. Det var sommer i Arizona, og om en måned ville skolen være i gang igen.

"Kæmp, og kæmp bravt, min dreng." Jason pegede med sit plastiksværd på Max' bryst. Sveden svalede ham, når det dryppede fra hans sandblonde hår. Han kunne ikke komme sig over, hvor bedårende Max var. Hans shorts sad en smule løse. Han ville virkelig gerne miste sin mødom til ham.

"Jeg bryder mig ikke om at slås," svarede Max, da hans sværd mødte Jasons sværd. Max' sværd bøjede lidt nedad under Jasons vedholdende pres.

"Så skal du være min slave," erklærede Jason med en kildende fornemmelse indeni, da han pressede sit sværd mod Max' bryst, "fordi du ikke vil forsvare dig selv og kæmpe imod mig." Han grinede smørret og triumferende, mens han i hemmelighed forestillede sig, at han strøg sin hånd gennem Max' brune hår.

"Jeg kan ikke lide at kæmpe i virkeligheden," svarede Max og sænkede sit sværd.

"Knæl, min slave!" kommanderede Jason, sænkede sit sværd og pressede det ind i Max' mave. Så begyndte han rigtigt at nyde sin rolle. "Ned på alle fire! Vær min sexslave."

Max grinede smørret. "I din drøm," sagde han og holdt sit sværd ned langs siden.

"Egentlig ikke". Vi to kunne være sexslaver for nogle Playboy-bunnies, lige her og nu."

"Det kan du bande på," svarede Jason, som håbede på at blive gift med en smuk kvinde en skønne dag.

"Romerske mænd havde sex med unge slavedrenge," fortalte Jason ham. Han lod sit sværd falde ned langs siden og rakte tunge ad Max et kort øjeblik.

Han skiftede pludselig samtaleemne. "Jeg kunne losse dig i røven, hvis jeg ville. Jeg er meget stærkere end du, fordi jeg dyrker motion. Jeg laver armbøjninger og maveøvelser hver dag." Han kiggede på Max' arme, der ikke var lige så muskuløse.

Max lagde sit sværd ned i en legetøjskiste af metal ved siden af skuret, og Jason gjorde det samme.

"Er du stadig jomfru?" udfrittede Jason Max og håbede, at han var.

"Ja, jeg vil først miste min mødom, efter jeg er blevet gift," svarede Max, som var tilfreds med at være jomfru.

"Du er for religiøs. Når vi er i gymnasiet, mister jeg min mødom sammen med Jennifer, pigen på den anden side af vejen," digtede Jason. Han havde planer om at miste den til Max og gerne snart, hvis Max var ligesom ham selv — bøsse eller biseksuel.

"Er hun dejlig?" spurgte Max. "Er hun sød?"

"Det er hun, og hun har en god røv. Hun har lyst hår og blå øjne."

"Det er ikke, fordi jeg er religiøs," svarede Max. Han ønskede virkelig for Jennifer, at hun måtte miste sin mødom, efter hun blev gift. Det pinte Max at tænke på, at hun kunne have sex inden ægteskabet. "Jeg vil vente, fordi et romantisk forhold betyder mere for mig, og jeg vil gerne have, at det at miste min mødom skal være noget særligt."

"Har du nogensinde kysset en pige?" spurgte Jason.

"Nej."

"Det kommer du til. Inden 10. klasse," lovede Jason og stirrede på Max' sensuelle læber. Han ville elske at tungekysse med ham. "Drej hovedet lidt til siden," beordrede han, for han ville se Max' nuttede næse og overlæbe.

Max drejede hovedet et kort øjeblik. "Hvad er der?" Hans yndige brune irisser glimtede i sollyset.

"Ikke noget," sagde Jason.

"Har du nogensinde kysset nogen?" spurgte Max. "Jeg mener en pige, selvfølgelig."

Hmm. Jason lurede på, om Max var biseksuel. "Ja. I fjerde klasse, før min familie flyttede hertil fra Californien. Vi kyssede bag sofaen," pralede Jason. "Hendes navn var Kylie, og hun var lige så smuk som Jennifer."

"Hvad nu, hvis du sad på en klapperslange?" grinede Max. "Der, hvor jeg boede før, lå der engang en klapperslange bag sofaen. Vi måtte jage den ud."

"Åh, nej!" sagde Jason. "Hvordan mon det ville føles?"

"Den ville glide op i røven på dig," sagde Max.

"Mærkeligt," kommenterede Jason. "Meget mærkeligt, brormand."

"Min far jagede slangen ud ved at holde en sofapude mellem den og sig selv."

"Min far ved ikke, hvad der er bedst for mig," forklarede Jason. "Han vil ikke have, at jeg laver mit eget rockband. Jeg kunne være forsanger, men han vil ikke købe en mikrofon og andet udstyr. Hvis min familie kunne enes om det, så kunne jeg blive en berømt sanger. Du kunne spille et instrument, f.eks. trommer."

Det er under lavmålet," sagde Max.

"Det er noget værre lort," sagde Jason med hænderne i siden. "Jeg ville blive berømt, ligesom Boy George."

Jasons mor stak hovedet ud igennem skydedøren og sagde: "Max, din mor siger, at du skal hjem nu."

"OK, tak."

Så gik hun indenfor igen.

"Jeg kommer tilbage efter aftensmaden," tilbød Max. "Eller måske kan du sove hos mig?"

"Jeg spørger lige, om du må sove her i nat" sagde Jason, da de gik indenfor. Jasons mor var ved at ordne spisekammeret.

"Må Max sove her i nat?" spurgte han bønfaldende.

"Ja," sagde hun og stillede en stor dåse nacho-ost på bordet.

Max tog hjem og fik lov af sine forældre.


Kapitel 2


Jason bar Max' røde sovepose, og Max bar en papirbærepose med rent tøj, mens de cyklede over til Jason. På det tidspunkt var solen ved at gå ned.

Max fulgte efter Jason op på hans soveværelse og smed sine ting på sengen.

Jason spillede Steely Dan på kassettebåndoptageren på kommoden. "Ved du, hvor navnet Steely Dan kommer fra?" spurgte han. Men inden Max nåede at gætte, smilede han smørret og sagde: "Det er et sexlegetøj."

Der hang to Kiss-plakater og en Prince-plakat på væggen overfor sengen og ovenover bordet. En Blue Angel-plakat hang over hovedgærdet, og et kropshøjt revnet spejl hang bag døren. Der var også en kæmpe plakat af solsystemet, som var omhyggeligt fastgjort til loftet. På Jasons kommode lå der to Rubiks-terninger, en lille pakke frugttyggegummi i et gammelt glas, som der havde været jordnøddesmør i, og en lille tyggegummiautomat, der var halv fuld. Max kiggede på dioramaet, der stod på en hylde, og som viste en Huey-helikopter i Vietnam, der var dækket med junglekamuflage, og hvor redningsfolk bar en tilskadekommen på en båre.

"Sejt," sagde Max. "Min far var soldat i Vietnam. Han blev skudt i benet og modtog en krigsmedalje."

"Tak ham fra mig for hans indsats," smilede Jason og gjorde honnør.

"Skal du i marinen?" spurgte Max.

"Det kan godt være. Jeg ved ikke, hvad jeg vil være, når jeg bliver voksen. Jeg vil have et åbent ægteskab med min kone," forklarede Jason, "så jeg kan have affærer med nittenårige studenterpiger hele livet, selv når jeg er blevet gammel og grå. Jeg vil give den gas, selv når jeg er gammel." På trods af, hvad han sagde, ville Jason meget hellere have affærer med smukke unge mænd.

Max følte væmmelse, og hans mave blev anspændt. Hans indvendige dele gjorde knuder, og hans hjerte syntes at holde op med at slå et sekund eller to. "Jeg vil kun have min kone. Vi bliver en stor familie og adopterer børn. Og vi adopterer et handicappet barn, f.eks. med Downs syndrom. Min kusine har det," sagde Max.

"Nå, okay. Jeg vil være tegneserietegner og måske lave tegneserier eller illustrere billedbøger," fortalte Jason ham. "Jeg har over hundrede sider i en mappe." Han tog mappen frem fra under sin seng.

Max åbnede mappen og kiggede på siderne med dyb respekt. "Du er en talentfuld kunstner. Jeg er ikke i tvivl om, at du en skønne dag bliver freelancekunstner." Han bladrede gennem siderne med tegneseriefigurer, flyvemaskiner, helikoptere, biler, både, folk og dyr.

"Jeg vil være hjerte- eller hjernekirurg og køre i en Maserati Bora," sagde Max.

"Jeg skal have en Chevrolet Corvette fra 1967. En, der er malet metallisk lilla, ligesom hvis Prince ejede den."

"Sejt."

"Lad os gå ud i ørkenen," foreslog Jason. Han ville vise Max den hemmelige skat, som han havde gemt. Jason gemte sin skat i en gammel kabeltromle af træ, som bare lå der tom i ørkenen under en busk nær ved en kæmpekaktus.

Han gik forrest ned ad gangen og ud i køkkenet.

Hans otteårige lillebror Bobby sad på køkkenbordet og byggede en skyskraber af legoklodser.

Vi tager ud i ørkenen for at fange slanger," sagde Jason til sin mor, velvidende at det var løgn.

Hun tog støvsugeren frem fra et skab i gangen. "Okay. Men vær nu forsigtige."

"Må jeg komme med?" spurgte Bobby. "Jeg vil så gerne høre en klapperslange rasle af mig med sin hale."

"Nej. Du skal blive inde," sagde Jasons mor.

"Hvis vi finder slanger, kommer vi og henter dig," lovede Jason ham.

Måske støder vi på en sideruller," jokede Max og puffede til Jasons skulder.

"Virkelig mærkeligt, brormand." Jason puffede hårdere tilbage og gik så ud forrest. "Kom nu. Jeg har noget, jeg skal vise dig," sagde han over skulderen. "Det er noget sejt." Mens han gik foran, tænkte han på at kæle med Max og fik sommerfugle i maven.

Efter de havde fulgt en sti imellem kaktusser i et stykke tid, nåede de langt om længe frem. Buskene omkring dem var tætte nok til, at de ikke kunne ses udefra. Kabeltromlen var helt ny og havde en UPC-sticker med produktkode på siden og et prismærke ved siden af den.

Jason sagde: "Vent lige." Han åbnede knappen i sine shorts, lynede ned og tissede på en figenkaktus, mens han sigtede opad.

Max lod, som om han ikke så på Jasons pik og klunker, selv om han ønskede, at han kunne se mere. "Sigt efter det tørre blomsterblad," sagde han.

"Okay." Jason plaskede sit tis på blomsterbladet og på de grønne blomsterblade rundt om det.

Da han var færdig, væltede han tromlen om på siden og kiggede ned i hullet i midten for at se, om der var noget spindelvæv. Han så ikke noget, grinede til Max, stak hånden ned i hullet og halede et eksemplar af Playboy frem. Han smækkede det på den sandede jord.

Max smilede. En blond pige poserede på forsiden. Hun havde hvide bukser på og dækkede sine bryster med sine hænder.

Jason stak hånden i hullet igen og trak et eksemplar af Playgirl frem med en ung mand med nøgen overkrop og et par slidte blå cowboybukser.

"Et Playgirl?" spurgte Max. "Hvorfor det?"

"Vi kan bytte det hos nogle piger til et eksemplar af Playboy," forklarede Jason, "hvis du vil bruge det til at gokke den af."

Max tog Playboy-bladet op og skimmede det.

"Jeg kunne godt tænke mig have sex med hende." Jason stod ved siden af ham, grinede smørret og pegede på en brunette. "Lige nu."

"Også mig."

Jason nød virkeligt at kigge på Max, mens han bladrede gennem magasinet. "Har du stiv pik?"

"Nej," løj Max og var genert over at indrømme sandheden.

Jason vidste, at han løj. Max' shorts bulede ud. "Det får du snart, når du bliver tretten år ligesom mig. Har du våde drømme?" spurgte han.

"Nej."

"Det har jeg heller ikke."

Jason tog en chance. Han lagde sin hånd på Max' arm.

Max blev ved med at kigge på pigen i bladet.

Så lagde han sin hånd på Max’ bulende shorts.

"Vil du gerne gøre det med hende der?" Jason blev ved med at holde sin hånd over Max’ lyske. Han ville så gerne have sex med Max, især nu hvor Max ikke afviste hans tilnærmelser.

Max lod stadig, som om Jason ikke rørte ved ham, lagde magasinet fra sig og tog Playgirl op.

I det øjeblik vidste Jason, at Max var biseksuel. "Synes du, at de ser smukke ud?" spurgte han.

"Hvordan kan man vide, om man er bøsse?" Max vendte sig endelig mod ham med et stort smil. "Vil du gøre det med virkeligt smukke fyre"?

"Du ved det, fordi du er tiltrukket af fyre. Du vil have sex med dem."

Så hørte de nogen komme gående. Jason proppede skattene ned i tromlen igen. Bobby kom løbende hen til dem.

"Hvad laver I?" spurgte Bobby.

Vi snakker bare," sagde Jason og håbede, at Bobby ville gå igen. "Sagde mor, at du måtte komme herud?"

"Ja."

"Okay."

"Har I fundet nogen slanger?" spurgte Bobby.

"Nej," sagde Jason.

"Jeg vil fange en kvælerslange," sagde Bobby. "En kæmpe en."

"Kvælerslanger lever ikke i Tucson," belærte Jason ham. "Du er nødt til at købe en i en dyrehandel."

"Okay."

"Men den æder måske fru Carmichaels hvide kat, Fluffy, hvis vi slipper den løs," sagde Jason.

Bobby lagde hovedet på skrå og tænkte sig om. "Det ville være ulækkert," sagde han.

"Fluffy har kun ét øje," forklarede Jason Max. "Det andet øje var blevet kvæstet på en eller anden måde, før fru Carmichael adopterede hende. Hun er bare så cool — altså katten, ikke fru Carmichael. Hun er lidt af en rappenskralde, hvis du ved, hvad jeg mener — fru Carmichael, ikke katten," tilføjede han.

"Ved du hvad? I baghaven i mit gamle hus ude på bøhlandet fandt jeg en øl, der ikke var blevet åbnet."

"Drak du den?"

Max var målløs til at begynde med. "Jeg åbnede den og hældte den ud, så ingen børn kunne komme til at drikke den," fortalte han.

"Ved du, hvad der ville være virkelig sejt? Hvis vi udvidede stien helt hertil, så der kunne køre en terrængående ATV eller en gokart. I skolen kender jeg en, der brækkede sit ben, da han kørte ATV. Hans ben blev drejet bagud på en eller anden måde," pralede Jason og kløede sig i hovedet.

Bobby lyttede og var ellevild. Med ét ryk brækkede Jason en tør gren af et palo verde-træ og spiddede en mørkerød figenkaktusfrugt på den. Så slyngede han frugten højt op i luften i retning mod sit hus — men huset lå for langt væk til, at han kunne ramme det.

"Du ramte målet," sagde Bobby med et smil.

"Du er en russisk affyringsrampe til atommissiler," forestillede Max sig. "Til et SS 20 Saber- eller et Scud-missil."

"Stå derovre. Så vil jeg bombardere dig." Jason pegede på en mur i den fjerne ende af baghaven. "Jeg vil smadre dit fjæs."

Max sagde: "Du kan tro nej, min fine ven."

Jason slyngede en ny frugt i den modsatte retning, og den splattede ud på en kampesten og strintede sit saftige røde frugtkød ud over ørkenkvaset.

Han pegede: "Jeg vil vædde med, at jeg kan ramme helt ovre i den gård."

"Lad være," bønfaldt Max, der ikke ville rodes ind i nogen problemer.

Jason slyngede frugten, og den fløj langt ind over havemuren.

"For helvede!" råbte en gammel mand og stirrede på dem over havemuren. Manden var skallet og bar briller med runde glas.

Max og Bobby fulgte i hælene på Jason, da de spænede ned ad stien tilbage til huset.

Da de var nået i sikkerhed, løb Bobby indenfor. Jason og Max blev udenfor og talte i carporten om synet af den vrede gamle mand.

Efter en akavet stund med kejtet samtale udbrød Jason: "Jeg har en rigtig god ide!"

"Okay, hvad?" spurgte Max.

"Lad os høre, om Jennifer vil med i biografen i morgen."

"Okay, lad os gøre det," sagde Max.

Max følte en indvendig stikkende smerte, da han gik over gaden. Han glædede sig virkeligt til at møde hende. Jason ringede på dørklokken, og Jennifer åbnede.

"Hej," sagde hun. Hun var endnu smukkere, end Max havde forestillet dig.

"Hej Jenn." Jason præsenterede Max og spurgte så: "Vil du med os i biografen i morgen?"

"Ja, meget gerne."

"Vi kommer over til dig i morgen, og jeg tager avisen med, så vi kan se, hvad de spiller," sagde han.

"Så ses vi i morgen," sagde Jennifer.

"Farvel," sagde Jason og Max, inden de gik.

Kapitel 3


På verandaen i baghaven smådrillede Jason og Max hinanden, mens Bobby legede med en matchbox-bil fuld af sandet jord på et havebord med en støvet glasplade.

Max bemærkede, at han havde haft den samme bil i sin matchbox-samling, men han var for genert til at sige det. I stedet sagde han: "Noget siger mig, at Commodores aktier kommer til at stige. De bliver større end Apple en skønne dag, forudser jeg." Han nikkede. "Når jeg bliver ældre, vil jeg spare op og investere i aktier."

Jason støttede mod husets sidepanel med sin hæl. "Hvis du kan forudsige aktiekurser, så skal jeg nok investere pengene for dig, og så deler vi gevinsten."

Max trak på skuldrene og svarede ikke, for han ville helst skifte samtaleemne.

Skydedøren gik op. "Du skulle komme indenfor og se nogle Scooby-Doo-tegnefilm," sagde Jasons far opmuntrende til Bobby. "De snakker sikkert bare om piger. Du har ikke lyst til at snakke om piger, vel?"

"Nej," sagde Bobby og gik ind gennem skydedøren. Natsværmerne, knælerne, oldenborrerne og andre insekter svirrede rundt om lyset på verandaen.

Max fulgtes med Jason om bag skuret.

"Kan du lide at se Scooby-Doo-tegnefilm?" spurgte Jason, nysgerrig efter at kende Max’ intelligens.

Max var tavs til at begynde med. Han kunne ikke sige, hvad han virkelig tænkte. I stedet for ville han give det svar, som Jason ville have. "Altså, jeg ved ikke rigtigt —".

"Sig det, eller du er en bøsse," truede Jason.

"Jeg ved det ikke. Jeg kan vist godt lide Scooby-Doo-show."

"Jeg kan ikke lide showet. Handlingen er altid så forudsigelig. Der er et mysterium, Scooby og Shaggy er bange, gruppen løser mysteriet, og når de gør det, er Scooby og Shaggy lige pludseligt tapre og ikke længere bange. Det er hele tiden det samme. Det er ikke et show for intelligente folk."

Max tav, mens han foldede hænderne på maven.

Jason spurgte: "Er du bøsse?" Han støttede sin hånd på sin hofte. "Er du?"

"Nej," skreg Max, der nu følte sig truet.

"Nå, okay," sagde Jason og trådte et skridt tilbage. Efter et øjebliks anspændt tavshed tilføjede han: "I sidste uge var der i nyhederne en historie om en homoseksuel mand i Saudi-Arabien, der blev henrettet for at være homoseksuel — han blev halshugget." "Er det ikke ekstremt?" spurgte han og kastede en sten ud i ørkenen.

"Jo. Han var uskyldig. Måske kan Reagan gøre et eller andet ved sagen, måske et luftangreb på en saudisk militærbase," sagde Max.

Nu var Jason endnu mere sikker på, at Max var biseksuel. "Reagan kan ikke gøre noget," sagde han irettesættende.

Max bed sig i læben. Han følte sig så dum, fordi han havde støttet præsidenten.

"Jeg vil få mig en avisrute," sagde Jason, "på et tidspunkt efter skolen er begyndt. Jeg kører med aviser på min cykel om eftermiddagen og om morgenen på søndage. Du kan hjælpe eller få din egen rute."

"Måske," svarede Max. "Hvor meget tjener avisbude?"

"Omkring to dollars pr. kunde pr. måned," sagde Jason, "plus drikkepenge, hvis nogle af kunderne ikke er nogle rigtige fedtsyle."

"Nogle kunder er så nærige," sagde Max.

"Jeg vil have en mountainbike og montere en kurv på bagagebæreren ligesom de blå bude fra Kmart," forklarede Jason med et smil.

"Sejt," sagde Max.

Jason tilføjede: "Jeg vil også spare sammen til et godt stereoanlæg, ligesom dem de har hos Sears."

"Det ville være fedt," svarede Max. Han ønskede sig det samme.

Skal vi slå teltet op, hvis det holder tørt i nat?" spurgte Jason. Han tænkte allerede på nøgenbadning med Max i poolen i nat. Og så var det tilmed fuldmåne.

"Ja, lad os det."

"Jeg spørger lige min mor om, hvordan vejret bliver," sagde Jason og gik indenfor.

Mens Max ventede, prøvede han at fange en kæmpe knæler, der var på jagt efter natsværmere i verandalyset.

"Jason kom tilbage. "Vi slår teltet op."

"Se den kæmpe knæler."

"Den er gigantisk — det er den største af alle knælere. Giv den en natsværmer," kommanderede Jason. "Den der — fang den."

Max fik fat i dens vinge. Den baskede, da han holdt den op til det store insekt. Knæleren åd den levende, bid for bid.

"Sejt," sagde Jason. "Det kæmpe insekt er sulten."

"Hvis vi havde et sted, jeg kunne havde den, ville jeg fange den. Ligesom i et terrarie," sagde Jason. "Dyrehandleren i Tucson Mall sælger små plastikhjem til insekter og små dyr."

Jason og Max gik ind i redskabsskuret, og Jason tændte lyset. Han pegede på teltkassen, højt oppe på en hylde. Da Max rakte op efter kassen, lukkede Jason døren og lagde derefter sin hånd på Max' lyske. Max sænkede sin arm og stirrede på Jasons hånd et øjeblik. Så knappede han sine shorts op og trak dem og sine underbukser ned til knæene.

Jason stirrede som tryllebundet! Max havde stådreng. Han havde pubeshår på pikken og var omskåret. Hans pik var et par centimeter kortere end Jasons, men alligevel mindst 16 cm lang. Jasons hjerte dunkede af kærlighed til Max, og hans bryst sitrede af glæde.

Max støttede sig til døren for at holde balancen, da den pludselig gik op! Han nærmest faldt ud af skuret. Så blev skydedøren til huset hurtigt åbnet. Max fik fat i dørgrebet, smækkede døren i og håbede, at ingen havde set ham.

"Skynd dig," sagde Jason indtrængende, mens Max trak sine shorts op og lynede og knappede dem.

Der lød et svagt bank på døren. Jason og Max var ved at skide grønne grise, da Max åbnede døren.

"Fandt I teltet?" spurgte Jasons far.

"Ja." Jason stod på tæerne, rakte ud efter kassen og trak den forsigtigt ud fra hylden, mens han forsøgte ikke at tabe den.

"Er det ikke lidt for varmt til at have døren lukket?" spurgte hans far. Han undrede sig over, hvad drengene mon havde lavet. Han kunne tydeligt huske de skarnsstreger, han havde lavet, da han selv var tretten år.

"Vi ville undgå, at der sniger sig dyr ind i skuret," sagde Jason og pustede støv af kassens side.

"Drengene slog teltet op i lyset fra månen og fra baghavens projektører. Jason kunne huske, hvordan man slår et telt op fra deres tur i White Mountains. Alt imens dirrede og rystede han ved tanken om at være sammen med Max. Han lagde hovedet på skrå og så på Max' smukke ansigt i månelyset. Han var forelsket i ham til op over begge ører.


Kapitel 4Jason og Max så fjernsyn sammen med Jasons forældre indtil midnat. De ville spille Pac-Man på Jasons Atari-spillesystem, men konsollen virkede ikke.

"Den satans dims virker stadig ikke! Pis, pis, pis," jamrede Jason til Max.

"Lad være med at bande," sagde hans mor og pegede med en finger direkte op i hans ansigt. "Tal ordentligt."

"Okay, mor," sagde Jason og spillede smart.

"Tal ordentligt — og vær en gentleman."

"Jeg vil have en Intellivision. Jeg vil spille Night Stalker for at se, hvad der sker, når man kommer til de højere niveauer. Jeg spiller det ovre hos min fætter, og jeg kan komme op på det niveau, hvor robotterne er usynlige. Det er bare så sejt. De er fantastiske. De er som dæmoner — for mig, i hvert fald," jokede Max og fik Jason til at smile.

"Åh, se på dæmonerne! Satans," jokede Jason tilbage.

Max rødmede af generthed.

"Tal ordentligt," advarede Jasons mor.

Senere samme nat i teltet tændte Jason en batteridrevet lygte. Lyset blev slukket i hans forældres soveværelse, så Jason vidste, at de sov.

Han og Max tog alt deres tøj af undtagen deres underbukser. Jason elskede at se Max' bryst, når Max tog sin skjorte af. Max havde ikke noget hår på brystet.

Jason løftede Max' arm op over hans hoved. "Du er ikke en mand," bemærkede han, for han så ikke noget hår under armene.

Jason havde heller ikke noget hår på brystet eller under armene.

"Det er du heller ikke," svarede Max blidt. Han ville ønske, at han kunne lyde lidt mere aggressiv, men hans stemme lød så underdanig. Han kunne simpelthen ikke forsvare sig.

"Du har stadig hvalpefedt." Jason klaskede hånden på Max' mave.

"Det er ikke så meget." Max gnubbede sin mave der, hvor Jason havde klasket ham.

Jason elskede Max' brystvorter og hans navle. Han elskede at se Max i undertøj, og han elskede Max' behårede ben, der havde langt flere hår end hans egne.

De slukkede for lygten og lå i deres soveposer.

"Du finder dig en pige, når du kommer i 10. klasse," forudsagde Jason, "og du giver hende tungekys."

"Okay," svarede Max. "Måske kan du hjælpe mig med at finde min pige, og så kan jeg hjælpe dig med at finde din."

"Okay."

"Måske kommer vi til at date tvillinger. Skønne piger med nuttede ansigter og lækre kroppe," tilføjede Max. Han ville virkelig gerne være Jasons bedste ven.

"Vi kunne gifte os med dem," sagde Jason.

"Så er der den om pigen, der brugte en gulerod som dildo, men jeg kan ikke huske den," sagde Max og smilede i mørket.

"Vi må skaffe dig en dildo," begyndte Jason, "for at løsne op for dine seksuelle spændinger." Han ville også gerne selv have en.

"Jeg vil vædde med, at du kunne tænke dig en," sagde Max, der godt kunne lide tanken om selv at bruge en. "Og jeg er sikker på, at du også ville bruge den."

Jason smilede.

Han var sikker på, at hans forældre sov på dette tidspunkt.

Jason kravlede ud af sin sovepose. Hans hjerte hamrede af kærlighed til Max, mens han tog sine underbukser af. Så kiggede han på, mens Max tog sit undertøj af. Jasons hjerte dunkede af glæde over at se Max' smukke krop.

"Lad os bade nøgne," foreslog Jason og håbede på mere sjov.

Udenfor teltet, da de gik på det friske grønne græs hen mod poolen, kunne Jason se sin egen stådreng i månelyset. Men Max havde slap pik.

"Lad være med at plaske," mindede han Max om, så de ikke vækkede hans forældre. "Gå i jacuzzien. Trinnene er på den der side." Han pegede. Jacuzzien lå lige ved siden af poolen med en smal flisebeklædt væg imellem de to. Max gled langsomt ned i vandet, der stadig var varmt af solen. Jason fulgte efter.

Jason gled tættere på Max på sædet. Han lagde sin arm om Max' skulder og trak ham tættere ind til sig.

Jasons mave og bryst sitrede af kærlighed.

Jason flirtede ved at placere sin fod oven på Max'. Max smilede, fjernede sin fod og trak sig tilbage. Så gnubbede Jason Max' bryst.

Underdanigt flyttede Max sig ikke.

"Sæt dig herop," sagde Jason og klappede på poolens betonkant.

Max gjorde, som Jason sagde, satte sig på kanten med benene dinglende i jacuzzien og så ham i øjnene.
Jasons mund løb i vand. Han spredte Max’ ben og så, at Max fik jern på ...


***


"Gå ind i teltet," kommanderede Jason.

Max fulgte ordrerne, stadig underdanig, som en sexslave i Jasons øjne.

Hele Jasons krop dirrede af kærlighed og lyst til Max' krop.


Kapitel 5


Jason holdt teltdøren åben for Max. Da de var indenfor, sad Max i skrædderstilling.

Jason kom ned på alle fire og grinede. "Tag den så, nu."

Max smilede bare.

Jason troede, at Max fortsat var underdanig. Han satte sig op og sagde: "Ned på alle fire."

Max gjorde, som han fik besked på.

Jason samlede mundvand ...

***


Efter hurtigt at have taget sit undertøj på, krøb Max ned i sin sovepose og lå i fosterstilling og faldt næsten øjeblikkeligt i søvn. Jason lå på sin sovepose med sin arm oven på Max.

Han hørte af og til frø fra et mesquitetræ springe og ramme teltet, fordi der var mere tryk inde i frøet end udenfor.

Jason faldt glad i søvn.

###